mojmag.com

PC PLAY

Datum izdanja 1.10.2009. - broj 126   Podijeli / šalji / spremi
Praćenje časopisa

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli pratiti ovaj časopis!Imate pitanje?

Ako imate pitanja u vezi ovog časopisa, pošaljite nam upit i mi ćemo se pobrinuti da od izdavača dobijete odgovor.


Podaci o časopisu

Dodatni podaci o časopisu Sljedeće izdanje: 1.3.2011.
Izlazi: jednom mjesečno
Cijena: 32,00 kn

O izdanju:

SADRŽAJ

NAJAVE

12 Aliens vs Predator - Dvije vrhunske franšize i ovo bi trebala biti jedna vrhunska igra kako u atmosferičnom singleplayeru tako i u frenetičnom multiplayeru. A sada: "RUUUUN! GET TO THA CHOPPA!!!1"

15 Guild Wars 2 - Ako ste proždrli Guild Wars i kao gladni vukovu u očaju tražite sljedeći plijen, i tugujete zato jer ništa nije ni slično guildsima, odahnite. U relativno skoroj ali nepoznatoj budućnosti dolazi nam Guild Wars 2.

18 Assassin's Creed 2 - AC2 djeluje kvalitetno, poboljšano, vizualno jako impresivno, fanovima će se svidjeti na prvi pogled, dok će oni kojima se mnogi propusti prvog dijela nisu svidjeli, vjerojatno s obnovljenom nadom dočekati kraj studenog kad je najavljen izlazak igre.

21 World of Warcraft: Cataclysm - Dinastija se nastavlja; World of Warcraft MMO će dobiti treću ekspanziju pod nazivom „Cataclysm“, i više ništa neće biti kao prije…Ili?

TEMA BROJA

52 Remakeovi igara - Propustili ste igru izašlu 1990. godine? Možda tada niti niste imali računalo. Nikako ne propustite pročitati našu veliku temu u kojoj se dotičemo svih onih legendi koje su doživjele svoju reinkarnaciju.

RUBRIKE

66 Pisma čitatelja

68 Crna kronika

51 Kolumna: Mravojed

5 Boz - Forum report

60 Multiplayer rubrika

9 First Look: Napoleon: Total War - Total War franšiza nastavlja s jednim od najvećih ratnika ljudske povijesti.

8 Informbiro

58 Sci-Fi Tech:  Nevidljivost

62 Hardver: Saitek slušalice

RECENZIJE

24 Wolfenstein - Svako malo nam se na hard ugnijezdi poneka igra koja ima povijest iza sebe, a velike mogućnosti ispred sebe.

28 Wolfenstein Multiplayer  - W1k veli: "Radi se o igri koju ću osobno igrati sljedećih par godina, te igri koju preko našeg foruma možete kupiti uz 15% popusta."

30 Resident Evil 5 - Resident Evil 5 osim što isporučuje odličnu akcijsku avanturu za jednog igrača, do savršenosti dovodi igru u paru. Igra za pamćenje.

32 Batman: Arkham Asylum - Batman: AA dosada je jedna od najboljih igara 2009. godine.

37 Anno 1404 - Definitivno jedan od najboljih „RTS-ova“ ove godine, pogodan i za stare veterane i nove igrače.

40 Tales of Monkey Island: Episode 1 i 2 - Jedna od najvećih avantura svih vremena vraća nam se u epizodnom obliku.

43 Iron Roses - Majstori iz Cateia Gamesa postaju najproduktivniji domaći studio za izradu igara, u samo nekoliko mjeseci izbacuju 3. naslov za redom.

44 Memento Mori - Zabavno je biti antiheroj, za promjenu.

46 Fallout 3: Point Lookout - Odlična ekspanzija donosi nam predah od lasera, plazmi i sličnog.

47 Fallout 3: Mothership Zeta - Malo nas je razočarala kraćim trajanjem i malim brojem questova.

48 Death to Spies - Dobro zamišljen naslov kojem je na put stala lošija prezentacija.

50 Wallace & Grommit: Episode 3 i 4 - U posljednje dvije epizode Wallace & Gromit su dostojno završili svoju kratku sezonu.

HARDVER TEMA

63 Brand Name računala - AMD Freak: "Vjerovatno ste i sami mogli zaključiti da ćemo vam s istekom vrućeg ljeta napraviti jednu vruću hardversku temu koja će vam još više dići temperaturu tijela i duše, unijeti dodatni adrenalin i pokrenuti erekciju žlijezde slinovnice"


Sadržaj DVD-a

DEMO BROJA - Batman: Arkham Asylum

Jokeru je smiješak možda već splasnuo u Nolanovom filmu Vitez Tame, no to ne znači da se ovaj zlikovac više nikada neće onako slatko i podlo smijati. Baš naprotiv, Joker se ponovno pojavljuje, i to u fantastičnom naslovu čiju recenziju možete pročitati u ovom broju, a nikako ne propustite izvrsni demo s PC Play DVD-a! Fantastičan i detaljan grafički izgled, vrhunski gameplay i mračna, noir atmosfera čine Batmana baš onakvog kakav bi trebao biti, a što je najbolje, ova igra bi se upravo zbog svoje mehanike gameplaya mogla svidjeti i onima koji nisu pretjerani fanovi ovog strip-junaka. No, idolopoklonici će se zasigurno naći u nirvani.

TRAILER BROJA - Kingdom Under Fire 2
Nekoć slabašni RTS, Kingdom Under Fire u svom drugom nastavku je drastično promijenio pristup, te je tako usvojio mnoge elemente MMO-a, što znači kako je Kingdom Under Fire 2 sada MMORTS, odnosno kombinacija masivne multiplayer online igre, te strategije u realnom vremenu. Internet je prepun besplatnih MMORTS naslova, među kojima se može naći stvarno dobrih, ali i stvarno loših igara. Kako zasad ovaj trailer nalaže, Kingdom Under Fire 2 bi mogao biti prilično dobar naslov. Ne propustite pogledati!
 
Web: www.pcplay.hr

O časopisu:

Magazine for the Next Level Generation! Vodeći regionalni časopis posvećen kompjutorskim igrama i zabavi. Izlazi s pratećim DVD-om na kojem se mogu pronaći kompletne PC igre kao i Digital PC Play (dodatni časopis). U časopisu možete pronaći i atraktivni poster.

Povezani linkovi:
www.pcplay.hr/forum/

Komentari

Komentari i ocjene
Prosječna ocjena: -

Trenutno nema komentara.

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli ocjenjivati i komentirati izdanja časopisa!