mojmag.com

PC PLAY

Datum izdanja 1.8.2009. - broj 124/125   Podijeli / šalji / spremi
Praćenje časopisa

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli pratiti ovaj časopis!Imate pitanje?

Ako imate pitanja u vezi ovog časopisa, pošaljite nam upit i mi ćemo se pobrinuti da od izdavača dobijete odgovor.


Podaci o časopisu

Dodatni podaci o časopisu Sljedeće izdanje: 1.3.2011.
Izlazi: jednom mjesečno
Cijena: 32,00 kn

O izdanju:

TEMA BROJA

PUZZLE, LOGIČKE I SIM IGRE

Novi broj PC Playa donosi vam ogromnu temu u kojoj je opisano više od 60 (šezdeset!) puzzle, logičkih i sim igara kojima ćete tratiti ove vruće dane, bilo doma, bilo na moru. Ova je ogromna tema, naravno u potpunosti popraćena i na našim dual-layer DVD medijima

FIRST LOOK

MechWarrior

Meho se vraća! Zagriženim fanovima franšize ove tri riječi zasigurno su dovoljne da dožive ekstazu, no za novije igrače pripremili smo First Look koji donosi prve informacije o ovom naslovu, kao i prve screenshotove.

NAJAVE

Wolfenstein


U našoj velikoj najavi intervjuirali smo community menadžera razvojnog tima id Software koji nam je otkrio sve vruće i ljute informacije o nadolazećem shooteru u kojem ubijamo zombirane naciste.

Left 4 Dead 2

Ukoliko vam nije dovoljno zombija u Wolfensteinu, u tu svrhu najavljujemo i Valveov nastavak megapopularnog multiplayer co-op shootera, Left 4 Dead koji nas postavlja u nešto južniji dio SAD-a. Rednecksi protiv zombija? YEEEEEHAAAAW!!1
 
Call of Duty: Modern Warfare 2

Je Call of Duty, nije Call of Duty. Ili ipak jest? Bilo kako bilo, Modern Warfare 2 definitivno dolazi, a vi nikako ne propustite pročitati našu najavu u kojoj vam predstavljamo i svježe screenshotove.

Split/Second

Studio odgovoran za fantastični PURE donosi nam novi trkaći naslov, ovoga puta striktno s automobilima. Split/Second možda uvelike podsjeća na Burnout, no budite sigurni kako se radi o sasvim drugačijem naslovu.

A Vampyre Story 2

Avanture naše vampirice konačno se nastavljaju i u novom naslovu koji je znak kako je prvi dio očito bio vrlo uspješan. A Vampyre Story dokaz je kako point'n'click avanture još uvijek imaju vrlo veliku publiku.

RECENZIJE

Call of Juarez: Bound in Blood


Shootera Western tematike mogli bi izbrojati na prste jedne ruke, no možemo biti sretni pošto je tako malo shootera ujedno i vrhunske kvalitete. Takav je i novi Call of Juarez.

Prototype

GTA-oidna akcija iz trećeg lica u kojoj ste istovremeno heroj i antiheroj nevjerojatnih moći. Nakon što vidite ovog frajera, zaključiti ćete kako su Superman, Spiderman i ostali male bebe.

Ghostbusters: The Videogame

Who ya gonna call? Ghostbustersi su se ponovno vratili, a ovoga puta u digitalnom obliku, i moramo priznati da se još uvijek drže jako dobro. Štoviše, bolje negoli smo to i očekivali.

HD TEMA
 
Mobilni Internet

Putujete na more i pitate se kakve su mobilne usluge naših providera? Ne pitajte se dalje iz razloga što smo samo za vas testirali i ocijenili mobilne usluge svih naših mobilnih providera!

RUBRIKE

Pisma čitatelja

Crna kronika

Kolumna: Mravojed

Boz - Forum report

Multiplayer

Informbiro: Samo smo za vas pribavili dodatne screenshotove Max Paynea 3, kao i prve informacije o EA-ovom Command & Conqeru 4 koji donosi pomalo tužno saznanje. Ne propustite!

PS3 RECENZIJA

inFamous

Još jedan antiheroj, no u ovom slučaju ekskluzivno za PlayStation 3 konzolu. Na što liči taj inFamous, ne propustite pročitati u našoj recenziji!

POSTERI

BURNOUT PARADISE: THE ULTIMATE BOX

FIGHT NIGHT ROUND 4

DIGITAL PC PLAY #44
 
Web: www.pcplay.hr

O časopisu:

Magazine for the Next Level Generation! Vodeći regionalni časopis posvećen kompjutorskim igrama i zabavi. Izlazi s pratećim DVD-om na kojem se mogu pronaći kompletne PC igre kao i Digital PC Play (dodatni časopis). U časopisu možete pronaći i atraktivni poster.

Povezani linkovi:
www.pcplay.hr/forum/

Komentari

Komentari i ocjene
Prosječna ocjena: -

Trenutno nema komentara.

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli ocjenjivati i komentirati izdanja časopisa!