mojmag.com

PLAN B

Datum izdanja 15.10.2011. - broj 47 (listopad 2011.)   Podijeli / šalji / spremi
Praćenje časopisa

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli pratiti ovaj časopis!Imate pitanje?

Ako imate pitanja u vezi ovog časopisa, pošaljite nam upit i mi ćemo se pobrinuti da od izdavača dobijete odgovor.


Podaci o časopisu

Dodatni podaci o časopisu Sljedeće izdanje: 15.11.2011.
Izlazi: jednom mjesečno
Cijena: 28,00 kn

O izdanju:

Sadržaj
18 Rispekt – Oh, Tiger! 
Lubenice, lažni ovratnici i kričavi dijamanti koje Ana Stunić često nosi u Red Carpetu upravo su njihovi. Ida Prester i Franka Batelić ih također nerijetko nose oko vrata, a Nina Violić je s nožem osvanula na naslovnici Aktuala. Razgovarali smo s Oh, Tiger!ovcima kako bismo doznali malo više o njima.
34 Okus krvi 
Joe Manganiello američki je glumac talijansko-armenskih korijena, koji u glumi u HBO-ovoj hit seriji Okus krvi, seksipilnog vukodlaka Alcidea Herveauxa. Sreli smo ga u Varšavi i popričali s njim, a čini se da je izuzetno sličan liku kojeg glumi, tim više što je oduvijek maštao da postane – vukodlak.
42 Steve Jobs 
Povodom smrti Stevea Jobsa, velikana IT industrije, donosimo opširnu temu o njegovom radu i poslovnim uspjesima koji su promijenili način na koji percipiramo i koristimo tehnologiju. Razgovarali smo s nekoliko ljudi, analizirali njegove najuspješnije uređaje, te izdvojili za vas čak 40 iOS aplikacija nastalih na domaćem tržištu.
56 Weekend Media FestivalI ove ste nas godine mogli pronaći u Rovinju, za vrijeme trajanja Weekend Media Festivala. Osim što smo i sami držali radionicu o digitalnom identitetu, slušali smo gotovo sva predavanja. U tekstu vam donosimo presjek onih najzanimljivijih, komentare, ali i pokoju pametnu koju smo tamo naučili. 
60 Sindikat biciklista
Diljem Hrvatske posljednjih se tjedana odvijaju oštre policijske akcije kažnjavanja biciklista. Istovremeno, Sindikat biciklista organizira prosvjede i akcije kako bi javnosti dali do znanja da se broj biciklista povećava, dok im se gradskim infrastrukturama poprilično krše osnovna prava.
74 Kreativni laboratorij – Marko Dugonjić 
Web dizajner Marko Dugonjić spada u sam vrh domaće (regionalne, ali i svjetske) web dizajnerske scene. Kako je tamo dospio, što je sve trebao napraviti, čime se sve bavi, koje su mane, a koje prednosti dizajnerskog posla, Marko odgovara u opširnom intervjuu. 
94 Intervju – Amber Case 
Cyber antropologinja Amber Case, Amerikanka koju su proglasili najutjecajnijom ženom u svijetu tehnologije današnjice, novinarima Plan B magazina tijekom nedavnog posjeta Zagrebu u potpunosti je otvorila svoju kompleksnu, nerdovsku dušu. Na nekoliko stranica zapisali smo brojne pametne misli i zabavne dogodovštine ove izuzetno pametne i sposobne ličnosti. 
Sadržaj 
3 Čemu sve – Uvodnik
7 24/7
16 Priča se o... Škola advertisinga 
18 Rispekt – Oh, Tiger! 
20 Plan B @ tportal 
22 Znanost – Serijski ubojice
24 SF – Pravo na profesiju 
26 HTC 
28 Retro – Yu informatički udžbenici 
31 Kliknite i mi smo
32 Zagreb Film Festival 
34 Infopunkt – Okus krvi 
Stalne rubrike
64 Internetski marketing – Jobs i marketing
66 Društveno mrežni sektor – Budućnost mreža
68 Bookmark – Ana Stunić
70 2.0
Glazba 
78 Kekec
80 House u defenzivi 
Film/TV
82 Attack the block
84 Dr. Who 
Knjiga/Strip
88 Opskurni gradovi
90 Dylan Dog
Intervju
94 Amber Case
Kolumna
98 Guilt trip

 
Web: www.planb.com.hr


Komentari

Komentari i ocjene
Prosječna ocjena: -

Trenutno nema komentara.

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli ocjenjivati i komentirati izdanja časopisa!