mojmag.com

FHM

Datum izdanja 18.7.2010. - broj 57   Podijeli / šalji / spremi
Praćenje časopisa

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli pratiti ovaj časopis!Imate pitanje?

Ako imate pitanja u vezi ovog časopisa, pošaljite nam upit i mi ćemo se pobrinuti da od izdavača dobijete odgovor.


Podaci o časopisu

Dodatni podaci o časopisu Sljedeće izdanje: 18.8.2010.
Izlazi: jednom mjesečno
Cijena: 20,00 kn

O izdanju:

SADRŽAJ

34 KELLY BROOK!
„Hoćemo li pričati o tome kad sam se zadnji put seksala vezana?“ pitala je ona. Hej, mi smo ti koji postavljamo pitanja! Nego, kad si se zadnji put seksala vezana?

42 DOBRI MOMCI, LOŠI MOMCI!
Slavimo dvadesetu godišnjicu najboljeg gangsterskog  filma svih vremena – „Goodfellas“! Brzo u videoteku…

48 GLUPI ZLOČINI
Kako to izgleda kad su kriminalci jednostavno – kriminalno glupi? Obično to završava tragično (po njih) i jako smiješno (nama).

54 STROJ ZA BORBU!
Fedor Emalijanenko, možda najopakiji borac koji je ikad ušao u ring, zapravo je duša od čovjeka i majstor origamija. Samo što ne koristi papir, nego ljude.

64 HRANA KOJA UBIJA!
Zalogaji koji bi ti mogli biti zadnji! Ne, nismo uvrstili onaj burek s Glavnog kolodvora. Brrr…

68 CESTOVNI RATNICI!
Najopakije pile koje su ikad jurile nevinim cestama! Nevine? Ma njih je svatko pregazio. Hm, mogli smo se i malo više potruditi oko ovog podnaslova…

72 PIRATI!
Ima ih i s Kariba, ali uglavnom su iz Somalije. I stvarno nisu za zezanciju… I ne prže DVD-e. Osim ako ih stvarno lijepo ne zamoliš.

78 NAVIJAČI SVIJETA!
Navijaju kao navijeni, ali za koga? Zašto? Zato jer mogu.
 
Web: mediatop.hr/izdanja/fhm

O časopisu:

For Him Magazine je najveći svjetski lifestyle časopis za muškarce. Pokrenut je 1985. godine u UK, a danas izlazi u više od 30 zemalja i najprodavaniji je časopis ovog tipa na svijetu.

Svako izdanje FHM-a prati osnovnu filozofiju koja se može sažeti u tri riječi: seksi, zabavan, koristan.

Iako u zadnje vrijeme bilježi i porast popularnosti kod mlade, urbane ženske populacije, FHM uglavnom čita muškarac u dvadesetim i tridesetim godinama. On traži informacije o najnovijim tehnološkim i modnim trendovima, stimulativne i zabavne teme te, naravno, najljepše djevojke svijeta.

FHM njeguje poseban odnos sa svojim čitateljem – u svakom koraku produkcije trudimo se uzeti u obzir želje i potrebe čitatelja, a stil pisanja je suvremen, urban i nekonvencionalan, te se pokušava što je više moguće približiti svakodnevnom govoru i načinu izražavanja.

Čitatelj koji po prvi put krene listati časopis FHM, u njegovom će prvom dijelu pronaći kratke zanimljivosti iz svih kutaka svijeta i svih vremenskih perioda, prenesene na vizualno i intelektualno privlačan način – pravilo je samo jedno: mora biti svježe, zanimljivo i zabavno.

FHM njeguje tradiciju zanimljivih (i često neobičnih) intervjua – oni se uklapaju u tematski dio časopisa, koji iz mjeseca u mjesec donosi seksi, zabavne i korisne priloge. Ako nešto možemo reći sa sigurnošću, onda je to da će ovdje svatko naći nešto što će ga zainteresirati, zabaviti ili potaknuti na razmišljanje.

Nemojmo zaboraviti i treću odrednicu časopisa – svaki broj FHM-a iznimno je koristan priručnik za modernog muškarca. Ulažemo izniman trud da svojim čitateljima na zanimljiv, privlačan i poticajan način pružimo informacije koje mu trebaju... čak i kad on ne zna da mu trebaju.

Želimo vam iskreno uživanje u časopisu FHM!


Komentari

Komentari i ocjene
Prosječna ocjena: 5,00

Trenutno nema komentara.

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli ocjenjivati i komentirati izdanja časopisa!