mojmag.com

AUTO & ICT

Datum izdanja 1.8.2010. - broj 020/021   Podijeli / šalji / spremi
Praćenje časopisa

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli pratiti ovaj časopis!Imate pitanje?

Ako imate pitanja u vezi ovog časopisa, pošaljite nam upit i mi ćemo se pobrinuti da od izdavača dobijete odgovor.


Podaci o časopisu

Dodatni podaci o časopisu Sljedeće izdanje: listopad 2010.
Izlazi: jednom mjesečno
Cijena: 19,50 kn

O izdanju:

SADRŽAJ

16 Maserati Gran Cabri

24 Lexus 450h

28 Citroen DS3

32 Honda Insight

34 Volvo C70 2.0D

38 Toyota Verso 2.2 D-CAT

44 Saab 9-3x 2.0 T

48 Mazda CX-7 CD 173

52 Opel Astra 1.6 turbo Sport

56 Subaru Legacy SW 2.0 R Lineartronic

60 VW Golf VI GTI 2.0 TFSI

76 Povijest: Mazda MX-5

88 LG GD880 Mini

90 Test: Olympus Zuiko 7-14 f/4

92 Nokia N97 Mini
 
Gdje kupiti: Kiosci
Narudžbe i pretplate: autoict.hr
Web: autoict.hr

O časopisu:

Stil koji opisuju britanska hladnoća i talijanski šarm, japanska inovativnost i njemačka pedantnost te ponekad (samo ponekad) i francuska avangarda glavna je misao vodilja pri stvaranju magazina Auto&ICT.

Pod okriljem stručnih osoba na tržištu se prije nepune tri godine pojavio magazin Auto&ICT koji u potpunosti, u domeni svojega naziva, ispunjava svoju zadaću i očekivanja. Visoku kvaliteta tiska te stručno obrađenih materijala, vizualnog identiteta i prepoznatljivosti Auto&ICT nudi, po novim cjenovnim standardima u RH, svaki mjesec mnoštvo novih tema, vijesti, recenzija i predstavljanja.
Uz recenzije, magazin Auto&ICT u svojem dijelu posvećenom automobilima donosi povijesne podatke iz cijeloga svijeta koje svaki zaljubljenik u vozila na četiri kotača vjerno čuva, a pregršt trivijalnih podataka se poigrava sa znanjem svakog čitatelja učeći ga novim saznanjima svakim brojem.

Također, uz testove najnovijih uređaja iz svijeta ICT-a magazin Auto&ICT u svakom broju nudi informacije o trenutnoj ponudi na ICT tržištu, poslovnim uređajima i aplikacijama, ali i onim uređajima koji nam donose veselje i zabavu svojim vrhunskim mogućnostima. Ukratko, u ICT dijelu magazina možete pronaći sve mogućnosti mobilnosti vas samih ili vašeg poslovanja i zabave. Unatoč mnogobrojnim časopisima s vezanom tematikom (autoindustrija i moderne tehnologije), Auto&ICT iste tematike donosi zapakirano u jednom magazinu s vrhunskim načinom predstavljanja svake tematike interesantne modernoj osobi u RH. U potpunosti hrvatski proizvod temelji se prvenstveno na ideji o stvaranju hrvatskog magazina za sofisticiranu, ali i modernu hrvatsku klijentelu i krajnjeg korisnika.


Komentari

Komentari i ocjene
Prosječna ocjena: 5,00

Trenutno nema komentara.

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli ocjenjivati i komentirati izdanja časopisa!