mojmag.com

SENSA

Datum izdanja 1.10.2010. - broj 9/2010   Podijeli / šalji / spremi
Praćenje časopisa

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli pratiti ovaj časopis!Imate pitanje?

Ako imate pitanja u vezi ovog časopisa, pošaljite nam upit i mi ćemo se pobrinuti da od izdavača dobijete odgovor.


Podaci o časopisu

Dodatni podaci o časopisu Sljedeće izdanje: travanj 2012.
Izlazi: jednom mjesečno
Cijena: 27,00 kn

O izdanju:

Magazin Sensa donosi rođendansko izdanje posvećeno dobrom razlogu
 
Za svoj 3. rođendan, magazin za sretniji život Sensa, priključio se borbi protiv raka dojke tako što će donirati 1 kunu od  svakog prodanog primjerka i 1000 kuna od svakog oglasa udruzi za psihološku pomoć oboljelima i njihovim obiteljima Sve za nju.
 
Suradnja udruge Sve za nju i magazina Sensa traje već godinu dana, a ovaj je mjesec dobila posebni humanitarni predznak. Uz veći format i na više stranica magazin donosi specijal Ružičasta vrpca koji slavi život i snagu žena oboljelih od raka dojke i nudi savjete i informacije o prevenciji ove zloćudne bolesti. Saznajte i priče žena članica udruge godinu dana nakon prve reportaže objavljene o njima, što se promijenilo i koju nam poruku šalju.
 
Osim velikog specijala, uz već stalne rubrike iz područja zdravlja, emocija, psihologije, ljepote i duhovnosti, novi broj još donosi članke na temu opraštanja, života bez oklijevanja, te novu rubriku najpoznatije hrvatske vrtlarice Kornelije Benyovsky Šoštarić.
 
Novu Sensu potražite na svim kioscima od 4. listopada .
 

 
Narudžbe i pretplate: shop.adriamedia.hr
Web: www.sensaklub.hr

O časopisu:

Sretan život je pametan izbor, sadržajan, inspirativan, inovativan, zdrav i lijep, sklad duha i tijela Magazin za sretniji život je Sensa.Okrenite novu stranicu i pronađite najbolje u sebi i drugima uz vašu mjesečnu dozu inspiracije - Sense. Jedinstven na našem tržištu, Sensa je magazin za one koji teže ispunjenijem i ljepšem životu. Ona je vaš suputnik prema dobrom zdravlju, iskrenim osjećajima i unutarnjoj ljepoti. Želite li vašem životu dati dublje značenje? Inspiraciju pronađite u Sensi. Sensa slavi život i iz njega crpi ono najbolje! Sensa je mjesečnik i izlazi svakog zadnjeg petka u mjesecu.


Komentari

Komentari i ocjene
Prosječna ocjena: -

Trenutno nema komentara.

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli ocjenjivati i komentirati izdanja časopisa!