mojmag.com

Hausbau

Datum izdanja 20.7.2009. - broj 48, srpanj/kolovoz 2009.   Podijeli / šalji / spremi
Praćenje časopisa

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli pratiti ovaj časopis!Imate pitanje?

Ako imate pitanja u vezi ovog časopisa, pošaljite nam upit i mi ćemo se pobrinuti da od izdavača dobijete odgovor.


Podaci o časopisu

Dodatni podaci o časopisu Sljedeće izdanje: svibanj 2012.
Izlazi: svaka dva mjeseca
Cijena: 25,00 kn

O izdanju:

Novi dvobroj donosi…

veliku temu o kućama u mediteranskom stilu. Mnogi ljudi mediteranski ugođaj poistovjećuju s osjećajem životne radosti i opuštanja što karakterizira godišnje odmore, svejedno provode li ih u Italiji, Francuskoj ili Hrvatskoj. Cijele generacije upoznate su s pojmom ljetovanja na jugu, a „mediteranski simboli“ arhitekture pronašli su svoje mjesto i u kontinentalnoj gradnji: zemljani tonovi, višestrešni krovovi, arkade i prozori velikih formata s griljama glavna su obilježja mediteranskih vila.

Naslovna tema novog ljetnog broja magazina Hausbau detaljno obrađuje i prikazuje objekte građene u tom stilu koji se idealno uklapaju u kontinentalno podneblje istovremeno doprinoseći očuvanju „duha“ godišnjih odmora i u svakodnevnom životu.

Osim toga u novom broju može se pročitati tema o solarnim sustavima – sunce je jedini izvor energije koji ne šalje „račun“ na kućnu adresu, a koje su sve komponente u sklopu takvih sustava, na što treba obratiti posebnu pažnju i gdje ima smisla ugrađivati solarne kolektore, pročitajte u kratkom članku ljetnog broja magazina Hausbau.
 
Web: www.hausbau.mbi.hr/


Komentari

Komentari i ocjene
Prosječna ocjena: -

Trenutno nema komentara.

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli ocjenjivati i komentirati izdanja časopisa!