mojmag.com

KUHINJE & KUPAONICE

Datum izdanja 10.6.2010. - broj 23   Podijeli / šalji / spremi
Praćenje časopisa

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli pratiti ovaj časopis!Imate pitanje?

Ako imate pitanja u vezi ovog časopisa, pošaljite nam upit i mi ćemo se pobrinuti da od izdavača dobijete odgovor.


Podaci o časopisu

Dodatni podaci o časopisu Sljedeće izdanje: ljeto 2012.
Izlazi: četiri puta godišnje
Cijena: 25,00 kn

O izdanju:

SADRŽAJ

08  Novosti  - Donosimo vam novosti s domaćeg i stranog tržišta...

14  Između dvije krajnosti - Kuhinja za kuhanje, ali ne i za pokazivanje - ili ipak obrnuto? 

22  Kupanje u magli - Niske temperature, visok postotak vlage u zraku – oni kojima su saune prevruće, odlučit će se radije za parnu kupelj.

26  Crno – bijeli svijet - Crno se oduvijek povezivalo s elegancijom, a bijelo s čistoćom. Profesor Axel Venn međunarodni je stručnjak po pitanju boja pa smo s njim popričali o crnim i bijelim kuhinjama.

31  Domaće – poželjno i kvalitetno - Početkom mjeseca svibnja, sirovine su poboljšane i tržištu je predstavljena nova generacija materijala NordGreenNG2.

32  Staklo u interijeru - Svojom je transparentnošću kao materijal nenametljivo, a elegancijom i profinjenošću, koje ispoljava kroz elemente namještaja, izuzetno istaknuto u prostoru. 

34  Transparentna ljepota - Staklo je kreativan materijal za oblikovanje. Na slijedećim stranicama prikazat ćemo vam uspjele primjere njegove primjene u kupaonicama.

39  Užitak tuširanja u trend box-u - Tuš kabina Trend Box koja se sastoji od velike plitke tuš kade, luksuznog masažnog stupa Trend i paravana od kaljenog stakla.

40  Staklena opeka popularnija no ikad - Želite unijeti u kuću ili stan malo više boja i prirodnog svjetla? Jednostavno rješenje je dopustiti staklenoj opeci da zamjeni jedan dio klasičnog zida.

42  Njega i čišćenje – površina u domu - Volite svoje kuhinjske i kupaonske površine i redovito ih održavajte.

44  Sudoperi od kompozitnih materijala - U Kovinoplastici Lož osmislili smo i pomno oblikovali sudopere suvremenog dizajna

52  Record Cucine – "Venere" - Kuhinju na prvi pogled karakterizira minimalizam, zaobljene i čiste linije, jednostavna kombinacija boja i funkcionalnost.

46  Kako uštedjeti u kućanstvu - Ako štedite energiju smanjit ćete troškove. Kroz nekoliko brojeva objasnit ćemo vam kako uštedjeti na pojedinim kućanskim aparatima i bijeloj tehnici.

54  Galerija kuhinja i kupaonica - Odabrane kuhinje i kupaonice, svaku krasi poseban karakter,  a vi izaberite koja vam se najviše sviđa.

64  Izlog - Izabrali smo raznovrsne kućanske aparate različitih proizvođača, karakteristika i cijena...

76  Detalji koji čine dom - Pripremili smo pregršt sitnica koje nas  vesele, a pritom i uljepšavaju dom...
 
Web: www.kuhinje-kupaonice.mbi.hr


Komentari

Komentari i ocjene
Prosječna ocjena: 5,00

Trenutno nema komentara.

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli ocjenjivati i komentirati izdanja časopisa!