mojmag.com

EI ČASOPIS ZA ELEKTROTEHNIKU

Datum izdanja 17.4.2009. - broj 2/2009.   Podijeli / šalji / spremi
Praćenje časopisa

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli pratiti ovaj časopis!Imate pitanje?

Ako imate pitanja u vezi ovog časopisa, pošaljite nam upit i mi ćemo se pobrinuti da od izdavača dobijete odgovor.


Podaci o časopisu

Dodatni podaci o časopisu Sljedeće izdanje: 19.6.2009.
Izlazi: više puta godišnje
Cijena: 60,00 kn
 
Narudžbe i pretplate: tinyurl.com/pomjbr
Web: www.kigen.hr

O časopisu:

Stručni časopis pruža odgovarajuće informacije o svim tehničkim, sigurnosnim, gospodarskim i zakonskim pitanjima koja se odnose na elektrotehničke instalacije te šire područje elektrotehnike.
Namijenjen projektantima i izvođačima elektrotehničkih instalacija te proizvođačima elektrotehničke
opreme, pribora i materijala.

U 2009. godini s ponosom predstavljamo redizajn časopisa Ei!

Ei je stručno-poslovni časopis koji i sa stručnog i s praktičnog aspekta pokriva problematiku iz područja električnih instalacija niskog napona. O kvaliteti sadržaja časopisa brine se uredništvo koje čine stručnjaci iz različitih ustanova i tvrtki.

Cilj i svrha časopisa Ei jest pružiti vrijedne informacije projektantima i izvođačima elektrotehničkih instalacija te proizvođačima električne opreme, pribora i materijala u primjeni u elektrotehničkim instalacijama, o svim tehničkim, sigurnosnim, gospodarskim i zakonskim pitanjima elektrotehničkih instalacija. Zadaća je časopisa zainteresiranim čitateljima dati uvid u pravce razvoja i iskustva s predmetnog područja te tako doprinositi širenju potrebnih znanja i vještina. Također, promicati visoke zahtjeve glede sigurnosti elektrotehničkih instalacija i primjene suvremenih norma u njihovu izvođenju, kao i primjene instalacijskih materijala i sigurnosnih uređaja koji udovoljavaju visokim tehničkim zahtjevima. U petu godinu objavljivanja časopis ulazi s osvježenim dizajnom te sa novim temama iz bankarsko-financijskog poslovanja i informatičke djelatnosti vezane uz elektroindustriju.

Među temama časopisa, izdvajamo: elektroinstalacije u objektima - električna mjerenja - projektiranje elektroinstalacija - nadzor nad izvođenjem - propisi i norme - sustavi zaštite od munje - sustavi zaštite od prenapona i nadstruje - KNX – EIB - izvori obnovljive energije – terminologija - elektrotehničko nazivlje - normizacija – rasvjeta – elektroakustika - sigurnosni sustavi nadzora – vatrodojava – protuprovala - kontrola pistupa – telekomunikacije – radiokomunikacije – računarstvo - energetska učinkovitost - antenske instalacije
- kabeli - nanotehnologija…

Uredništvo časopisa: predsjednik uređivačkog kolegija: mr. sc. Ernest Mihalek, glavni urednik: mr. sc. Ratko
Modrić, uređivački odbor: Nenad Lihtar, dipl.ing., Zlatko Kosek, dipl.ing., Ante Gobov, dipl.ing,.
Zdravko Pilek, dipl.ing., Ivica Medved, dipl.ing., Petar Balestrin, dipl.ing., Mirko Vuković, dipl. ing.,
Ninoslav Kurtalj, dipl.ing., Aleksa Torre, dipl.ing., dr.cs. Željko Novinc, Ivica Fudurić, dipl.ing., Josip Moser i dr.cs. Neven Srb.

Surađujemo također sa: Elektrotehničkim društvom Zagreb, Energetskim institutom Hrvoje Požar, Fakultetom elektrotehnike i računarstva, Zavodom za norme, Hrvatskom elektroprivredom, Hrvatskom komorom arhitekata i inženjera u graditeljstvu i drugima.

Krenite i Vi s nama, to jest i mi s Vama, na put u budućnost časopisa Ei!


Komentari

Komentari i ocjene
Prosječna ocjena: -

Trenutno nema komentara.

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli ocjenjivati i komentirati izdanja časopisa!