mojmag.com

MOJE DIJETE

Datum izdanja 30.5.2011. - broj 6/2011 (lipanj 2011.)   Podijeli / šalji / spremi




Praćenje časopisa

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli pratiti ovaj časopis!



Imate pitanje?

Ako imate pitanja u vezi ovog časopisa, pošaljite nam upit i mi ćemo se pobrinuti da od izdavača dobijete odgovor.


Podaci o časopisu

Dodatni podaci o časopisu Sljedeće izdanje: lipanj 2012.
Izlazi: jednom mjesečno
Cijena: 14,90 kn

O izdanju:

TRUDNOĆA
 
14  Abeceda trudnoće
  Najvažniji pojmovi vezani uz predivnih devet mjeseci očekivanja bebe
20  Sprijateljite se sa svojim hormonima 
24  Rađanje s osmijehom na licu
 
 
NOVOROĐENČE

32  Njega prve kose i noktića
37  TEMA BROJA: PELENE
-  kakve pelene odabrati
-  bespelenaštvo
-  savjeti za odvikavanje od pelena
42  Djeca s prirođenim srčanim manama
  Dijagnoza i liječenje djece s bolestima srca te iskustva roditelja
44  Poticanje razvoja bebina govora uz pomoć kratkih pjesmica za bebe
 
DIJETE

58  Nagrađivanje djece
60  Važnost sporta i rekreacije za mališane
62  Probudite dijete u sebi
74   Pravni savjeti
 
 
MODNI EDITORIJAL

66  Naš jubilarni broj krasi editorijal s malom preslatkom Emili koja je isprobala kako je igrati se uz jezero Čiče u novim kolekcijama poznatih marki. Uz dobar styling i veselu ekipu (i malo kruha!) nije bilo teško privući pozornost dvaju labudova koji su nas sa zanimanjem promatrali, istina, sa sigurne distance. Fotografkinja Natali Mišković pokazala nam je zašto toliko voli fotografirati upravo djecu! Uživali smo!
 
 
ZDRAVLJE

•  Metode potpomognute oplodnje (str. 50.)
 
•  Alergije i fitoaromaterapija (str. 53.)
 
•  Bolesti koje prenose krpelji (str. 54.)
 
•  Utjecaj stresa na kožu (str. 56.)
 
STALNE RUBRIKE

5  Pisma čitatelja
 
6   Dječji svijet
 
26  Kolumna trudnice
 
29  Tri priče (o prijateljstvu)
 
72  Recepti
 
75  Kolumna mame
 
78  Hlapićev kutak
 
79  Priča za laku noć
 
80  Fotoalbum
 
82    Prvi put kad sam...

 
Narudžbe i pretplate: shop.adriamedia.hr
Web: www.roditelji.hr/mojedijete

O časopisu:

Moje dijete je mjesečnik namijenjen trudnicama i roditeljima djece predškolske dobi kao i odgojiteljima, pedijatrima i svima koji se bave djecom te neprestano žele proširivati znanje vezano uz njih i naučiti komunicirati jezikom koji će djeca najbolje razumjeti.

Prvi je put izašao na hrvatskom tržištu u veljači 2003. godine i od tada svaki mjesec educira trudnice i roditelje te im pomaže u njezi i odgoju djece. Cijena mjesečnika je 19 kuna.

Časopis obrađuje teme kao što su planiranje začeća, fizičke i psihičke promjene u trudnoći, njega tijela u trudnoći, pripreme za porođaj, sve o njezi novorođenčeta te o odgoju djeteta predškolske dobi.

U svakom broju očekuje vas zanimljivi modni editorijal te redovne kolumne: bebina kolumna, kolumna mame te bračnog para s djetetom. Pratimo novitete na tržištu od modnih, kozmetičkih do medicinskih novosti koji mogu olakšati svakodnevicu trudnica, roditelja i djece.

Moje dijete pomaže ženama da im razdoblje trudnoće bude što ugodnije, da otklone strahove vezane uz porođaj te donosi korisne savjete u vezi njege novorođenčeta i djetetova odgoja. Od zasebnih rubrika ističemo redoviti prilog o zdravlju cijele obitelji u kojemu tekstove pišu različiti stručni suradnici - pedijatri, ginekolozi, dermatolozi, stomatolozi, logopedi, nutricionisti, primalje, patronažne sestre i drugi.

Redakcija časopisa sa svojim stručnim suradnicima želi educirati i savjetovati roditelje da svoje mališane odgajaju u ljubavi, toleranciji i razumijevanju. S pričama i iskustvima naših čitateljica pokušavamo približiti budućim mamama i tatama sve izazove roditeljstva. Brinemo se o zdravlju trudnica i majki te njihovu odnosu s partnerom i drugim članovima obitelji. Čitateljima odgovaramo na sva pitanja, a naši najmlađi čitatelji redovito mogu uživati u priči za laku noć te u zadacima iz rubrike Svijet mašte. Čitatelji mogu sudjelovati u stvaranju časopisa slanjem pisama, komentara, iskustava te fotografija djece. U svakom broju darujemo čitatelje vrijednim darovima. Stalni porast broja čitatelja i pretplatnika dokaz je kako su roditelji prepoznali kvalitetu časopisa, a to nam je daljnja motivacija za još većim ulaganjem u njegovu kvalitetu.
Zajedno s vama veselimo se prvim osmijesima, koracima, riječima i fotografijama mališana koji veselo rastu uz naš časopis.


Komentari

Komentari i ocjene
Prosječna ocjena: -

Trenutno nema komentara.

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli ocjenjivati i komentirati izdanja časopisa!